Referenties - Certificaat VEB -

TeamViewer

Camera's

 

cameraWilt u uw woonhuis of bedrijfspand in Noord-Holland graag voorzien van camerabeveiliging? Waerdse Security heeft al vele camera's mogen plaatsen en kan u daarom optimaal van dienst zijn.

Waerdse Security zorgt ervoor dat de camera's voorzien zijn van uw wensen en eisen. Zo heeft Waerdse Security beveiligingscamera's in verschillende prijsklassen en met verschillende mogelijkheden voor binnen en buiten.

cameraOnze software maakt het mogelijk om met Digitale Video Recorders (DVR) en Netwerk Video Recorders (NVR) te communiceren. Het is op deze manier mogelijk om een apparaat in zijn geheel snel te kunnen instellen via de Client of IE. Een TFT scherm is zelfs niet meer noodzakelijk indien de recorder verdekt wordt opgesteld en via de Client wordt bediend en bekeken. Zo kunt u bijvoorbeeld meerdere 4 kanalen recorders op camerastrategische plekken plaatsen om op deze manier veel bekabeling te besparen. De recorders worden dan een (HUB) in een aan te leggen Ethernet netwerk. Verder kunnen er ook IP camera's op de Client worden toegepast waardoor het mogelijk is om zowel Analoge camera's aangesloten op Recorder in combinatie met IP hoogwaardige Mega Pixel camera's Speed Domes, etc. op eén en dezelfde Client.

IPhone viewer om de beelden van de Harddisk Recorder of IP Camera op afstand te kunnen bekijken. Ook kunnen er Snapshots gemaakt worden van de Live beelden.

Uw veiligheid, is onze zorg!

Aanbiedingen

Slideshow Image 1
Slideshow Image 2