Over Ons

Waerdse Security is in 2007 opgericht door Cor Baltus. Cor is al 19 jaar werkzaam in de beveiliging. Waerdse Security heeft vanaf 2007 met veel zorg en plezier vele bedrijfspanden en woonhuizen mogen beveiligen. Waerdse Security is gevestigd in Heerhugowaard en is werkzaam in heel Noord-Holland. Daarnaast hebben wij een VEB veiligheidscertificaat. VEB staat voor Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven.

De meldkamer waar wij onze klanten aanmelden is de NVD in Haarlem. Deze meldkamer is 24 uur per dag bemand en u wordt altijd persoonlijk te woord gestaan. Wilt u een andere meldkamer? Dan regelen wij dat voor u. Kiest u niet voor een meldkamer is er altijd nog de mogelijkheid om het via een spraakkiezer de alarmmeldingen te laten verzenden of via een sms.

Met jarenlange ervaring in elektro- en beveiligingstechniek kan Waerdse Security u op professionele wijze voorzien van inbraakbeveiliging, brandinstallatie, camera’s en toegangscontrole.

Wij leveren, na plaatsing, de installatie op met een duidelijke en begrijpelijke uitleg. Hierdoor zijn onze installaties voor u makkelijk te bedienen. Daarnaast leveren wij een 24 uurs service bij storingen.

Onze werkwijze kenmerkt zich door onder andere detectoren, magneetcontacten en bedrading zo te plaatsen dat deze buiten uw zicht is. Mocht dit door omstandigheden niet mogelijk zijn, zorgen wij voor een nette oplossing waardoor dit niet storend is voor het aanzicht. Ook zorgen wij ervoor dat wij alles weer netjes achterlaten na installatie.

Wanneer u contact met ons opneemt komen wij graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Uw veiligheid, is onze zorg!