Producten

Inbraakbeveiliging

Waerdse Security beschikt over ruime ervaring in inbraakbeveiliging, voor zowel bedrijven als particulieren. Waerdse Security zorgt ervoor dat uw bedrijfspand of woonhuis in Noord-Holland optimaal beveiligd wordt met de producten die aan uw wensen en eisen voldoen. Waerdse Security zorgt voor een goede montage, mooie afwerking, juiste installatie en is pas tevreden als u de inbraakbeveiliging optimaal onder controle heeft.

Waerdse Security werkt met verschillende producten voor de inbraakbeveiliging van uw woonhuis of bedrijfspand. De beveiligingssystemen kunnen worden voorzien van een netwerkkaart zodat u deze via uw mobiele telefoon of welke andere locatie met internet dan ook kunt bedienen. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld ook draadloze masterra.com afstandsbedieningen waarmee u uw beveiligingssysteem en verlichting mee in en uit kunt schakelen.

Uw veiligheid, is onze zorg!

Toegangscontrole

Met het oog op veiligheid is het beheren en bewaken van toegangsdeuren en gebouwen van essentieel belang geworden in de huidige samenleving. Waerdse Security levert en onderhoudt uw toegangscontrolesysteem in Noord-Holland om uw gebruikers en bezoekers voor u inzichtelijk te houden.

Waerdse Security heeft verschillende toegangscontrolesystemen waardoor wij aan uw wensen en eisen kunnen voldoen. Met de toegangscontrole kunt u zelf bepalen wie, waar en wanneer naar binnen mag.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend advies, neemt u dan contact met ons op.

Uw veiligheid, is onze zorg!

Camera's

Wilt u uw woonhuis of bedrijfspand in Noord-Holland graag voorzien van camerabeveiliging? Waerdse Security heeft al vele camera’s mogen plaatsen en kan u daarom optimaal van dienst zijn.

Waerdse Security zorgt ervoor dat de camera’s voorzien zijn van uw wensen en eisen. Zo heeft Waerdse Security beveiligingscamera’s in verschillende prijsklassen en met verschillende mogelijkheden voor binnen en buiten.

Onze software maakt het mogelijk om met Digitale Video Recorders (DVR) en Netwerk Video Recorders (NVR) te communiceren. Het is op deze manier mogelijk om een apparaat in zijn geheel snel in te kunnen stellen via de Client of IE. Een TFT scherm is zelfs niet meer noodzakelijk indien de recorder verdekt wordt opgesteld en via de Client wordt bediend en bekeken. Zo kunt u bijvoorbeeld meerdere 4 kanalen recorders op camera strategische plekken plaatsen om op deze manier veel bekabeling te besparen. De recorders worden dan een Hub in een aan te leggen Ethernet netwerk. Verder kunnen er ook IP camera’s op de Client worden toegepast waardoor het mogelijk is om zowel Analoge camera’s aan te sluiten op een recorder in combinatie met IP hoogwaardige Mega Pixel camera’s Speed Domes, etc. op één en dezelfde Client.

Viewer app om de beelden van de Harddisk Recorder of IP Camera op afstand te kunnen bekijken. Ook kunnen er Snapshots gemaakt worden van de Live beelden.

Uw veiligheid, is onze zorg!

Brandbeveiliging

Waerdse Security houdt zich bezig met de brandbeveiliging en branddetectie voor zowel bedrijven als particulieren.

Waerdse Security zorgt voor het onderhoud en installatie van de brandbeveiliging voor uw bedrijfspand of woonhuis. Tevens kan Waerdse Security uw noodverlichting installeren en onderhouden.

De ervaren monteurs zorgen voor een goede service, goede aflevering en goede kwaliteit.

Uw veiligheid, is onze zorg!